Τρόποι πληρωμής & αποστολής

Τρόποι πληρωμής

 

Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που προτιμάτε:

 

  • Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα: Δεχόμαστε Visa, Mastercard, Maestro, American Express & Diners
  • Αντικαταβολή:  Πληρώνετε κατά την παράδοση το ποσό της παραγγελίας σας και το ποσό των 1,5 ή 4,5 ευρώ (δείτε παρακάτω σχετικές πληροφορίες) στον ταχυδρόμο της ELTA Courier. Αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο για αποστολή στην Ελλάδα.
  • Paypal: Απλώς χρησιμοποιήστε τον λογαριασμό σας Paypal για τη συναλλαγή.

 

Μέθοδοι αποστολής

 

Ελλάδα

 

Όλες οι παραγγελίες στην Ελλάδα παραδίδονται από την ELTA Courier.

 

-Η παράδοση στην Αθήνα διαρκεί 2 εργάσιμες ημέρες.

 

-Παράδοση στην υπόλοιπη Ελλάδα 2-5 εργάσιμες ημέρες.

 

Λάβετε υπόψη ότι είμαστε μια μικρή εταιρεία και δημιουργούμε τα κοσμήματα κατόπιν παραγγελίας. Τα κομμάτια είναι φτιαγμένα στο χέρι με πολύ αγάπη, φροντίδα και χρόνο! Επομένως, σε ορισμένες περιπτώσεις είναι πιθανόν ο χρόνος αποστολής να υπερβαίνει την περίοδο που αναφέρεται παραπάνω. Μόλις αποσταλεί η παραγγελία σας, θα λάβετε ειδοποίηση στο email σας σχετικά με την παρακολούθηση του δέματος σας.

 

Η αποστολή στην Ελλάδα είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 20 ευρώ. Για παραγγελίες μικρότερες από αυτό το ποσό, το κόστος είναι 3 ευρώ.

Για τη μέθοδο αντικαταβολής, το κόστος είναι είτε 1,5 ευρώ για παραγγελίες άνω των 20 ευρώ είτε 4,5 ευρώ για παραγγελίες κάτω των 20 ευρώ. Δίνετε το συνολικό ποσό της αξίας της παραγγελίας κ το κόστος αντικαταβολής που αντιστοιχεί, στο ταχυδρόμο που σας φέρνει το δέμα.

 

Εάν ένα δέμα δεν μπορεί να παραδοθεί για οποιονδήποτε λόγο (ο πελάτης μετακινήθηκε από τη διεύθυνση που υπέδειξε κ.λπ.), ο πελάτης πρέπει να πληρώσει τα έξοδα αποστολής. Λάβετε υπόψη ότι δεν αναλαμβάνουμε ευθύνη για παραγγελίες που θεωρούνται παραδοτέες ή όπου έχουν γίνει ανεπιτυχείς προσπάθειες παράδοσης.

 

Παγκοσμίως

 

Όλες οι παραγγελίες παγκοσμίως παραδίδονται από τα ΕΛΤΑ (Ελληνικά Ταχυδρομεία).

 

-Η παράδοση στην Κύπρο διαρκεί 5-6 εργάσιμες ημέρες.

-Η παράδοση στο Άμστερνταμ, το Λονδίνο, το Παρίσι διαρκεί 5-6 εργάσιμες ημέρες.

-Η παράδοση σε άλλους προορισμούς της ΕΕ διαρκεί έως και 8 εργάσιμες ημέρες.

-Η παράδοση στον υπόλοιπο κόσμο διαρκεί έως και 10-15 εργάσιμες ημέρες.

 

Το κόστος για όλα τα παραπάνω είναι 12 ευρώ εκτός από την Κύπρο που είναι 10 ευρώ. Η αποστολή παγκοσμίως είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 80 ευρώ.

 

Η παράδοση εντός της ΕΕ δεν υπόκειται σε πρόσθετους φόρους. Ωστόσο, εάν είστε πελάτης από χώρα εκτός ΕΕ ενδέχεται να σας ζητηθεί να πληρώσετε περαιτέρω φόρους από τις αρμόδιες τελωνειακές αρχές. Η Wohpe Jewelry δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν πρόσθετες χρεώσεις ή επιθεωρήσεις που ενδέχεται να ισχύουν στη χώρα σας.

 

Εάν ένα δέμα δεν μπορεί να παραδοθεί για οποιονδήποτε λόγο (ο πελάτης μετακινήθηκε από τη διεύθυνση που υπέδειξε κ.λπ.), ο πελάτης πρέπει να πληρώσει τα έξοδα αποστολής. Λάβετε υπόψη ότι δεν αναλαμβάνουμε ευθύνη για παραγγελίες που θεωρούνται παραδοτέες ή όπου έχουν γίνει ανεπιτυχείς προσπάθειες παράδοσης.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Λόγω καθυστερήσεων που προκλήθηκαν από το Covid-19, όλες οι παραδόσεις στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο με τυπική αποστολή ενδέχεται να χρειαστούν έως και 3 εβδομάδες ή περισσότερο για να φτάσουν. Για επιλογές ταχύτερης αποστολής στείλτε μας email: info@wohpejewelry.com