Φροντίδα κοσμημάτων

Για την Συλλογή ‘’’Redefined’ χρησιμοποιήσαμε Ασήμι 925 ή Χρυσό Vermeil (η επικάλυψη του κοσμήματος που είναι φτιαγμένο από ασήμι 925με μια βαθιά στρώση της επιφάνειας του κοσμήματος με 18 καράτια χρυσό).

 

Επιλέξαμε να έχουμε το 925 Sterling Silver ως το κύριο μέταλλο λόγω της ανθεκτικότητας και της ομορφιάς του καθώς και λόγω του ότι κρατάει για πάντα.

 

Όλα τα μεταλλικά μέρη της Συλλογής ‘’Άφθονη Αγάπη’’ είναι από ορείχαλκο ή ατσάλι που έχει επικαλυφθεί με στρώμα από χρυσό 24 καρατιών ή Ασήμι 925. Λάβετε υπόψη ότι με την πάροδο του χρόνου η επένδυση θα φθαρεί. Αυτό είναι φυσιολογικό και δεν δικαιολογεί την επιστροφή του κοσμήματος.

 

Παραθέτουμε τον τύπο μετάλλου και επιμετάλλωσης στην περιγραφή όλων των κοσμημάτων. Εάν είστε ευαίσθητοι στα μέταλλα, δεν συνιστούμε επιχρυσωμένα κοσμήματα. Εναπόκειται σε εσάς να γνωρίζετε εάν έχετε αλλεργία καθώς το δέρμα του καθενός ανταποκρίνεται διαφορετικά σε διάφορα μέταλλα.

 

Κάποιες συμβουλές για μέγιστη ανθεκτικότητα κ συντήρηση:

 

  • Μην αποθηκεύετε τα κοσμήματα σας στο μπάνιο, καθώς η υγρασία από το ντους και το νιπτήρα σας πιθανόν να οδηγήσει σε αμαύρωση.

 

  • Μην φοράτε τα κοσμήματα σας όταν βρίσκεστε στην πισίνα, τις ιαματικές πηγές , το χαμάμ / τη σάουνα, το τζακούζι ή όταν κάνετε ντους.

 

  • Αφαιρέστε τα κοσμήματα όταν κάνετε μικροδουλειές. Το χλώριο, τα απορρυπαντικά, μπορούν όλα να προκαλέσουν λεκέδες και ζημιές.

 

  • Αποφύγετε την άμεση επαφή με μακιγιάζ, λάδια, σαπούνια, αρώματα, σπρέι μαλλιών και άλλα καλλυντικά.