Γεια σας !

 

Το όνομα μου είναι Ελένη, ζω στο Bali και είμαι πολίτης του κόσμου. Θα έχετε ακούσει πως τα πάντα στο σύμπαν είναι ενέργεια και τα πάντα επηρεάζονται από ενέργεια.

 

Η επιθυμία λοιπόν δημιουργίας high-vibe κοσμημάτων προέρχεται από την επιθυμία έκφρασης της τέχνης που συνεισφέρει στη θετική ενέργεια.

 

Οι Wohpe δημιουργίες είναι για τους ανθρώπους που παρά τις προκλήσεις της εποχής, επιλέγουν συνειδητά την ευτυχία τους. Κάθε κόσμημα είναι εμπνευσμένο από ωραίες ενέργειες που η φύση απλόχερα μας χαρίζει. Αυτός είναι ο λόγος που πολλά από αυτά απεικονίζουν δώρα του βυθού, λουλόυδια και χρώμα. Άλλα κομμάτια έχουν ως στόχο να δώσουν έμφαση στη σπουδαιότητα της αυθεντικότητας και της αγάπης προς τον εαυτό.

 

Τα ονόματα που έχουν δοθεί στα κοσμήματα προέρχονται από πραγματικά ονόματα γυναικών που με ενέπνευσαν στα ταξίδια μου σε διάφορες γωνιές του πλανήτη.

 

Το όνομα του brand προέρχεται από μια θεά στη μυθολογία των Ινδιάνων Λακότα. Η Wohpe είναι η θεά της ειρήνης, της αρμονίας, της φιλίας και της ενότητας κ αυτές είναι αξίες που επιθυμώ να τιμήσω μέσω των κοσμημάτων.

 

Σας στέλνω ωραίες ενέργειες 🌸

Ελένη 🌸