Καλώς ήρθες στη Wohpe Jewelry!

 

Το όνομα μου είναι Ελένη, ζω στο Bali και είμαι πολίτης του κόσμου.

 

Θα έχεις ακούσει πως τα πάντα στο σύμπαν είναι ενέργεια και τα πάντα επηρεάζονται από την ενέργεια. Η επιθυμία λοιπόν δημιουργίας high-vibe κοσμημάτων προέρχεται από την επιθυμία έκφρασης μέσω της τέχνης που συνεισφέρει στη θετική ενέργεια.

 

Οι Wohpe δημιουργίες είναι για τους ανθρώπους που επιλέγουν συνειδητά την αρμονία τους. Κάθε κόσμημα είναι εμπνευσμένο από το σύμπαν και τις πανέμορφες ενέργειες που η φύση απλόχερα μας χαρίζει. Αυτός είναι ο λόγος που πολλά από αυτά απεικονίζουν στοιχεία της θάλασσας, λουλόυδια καθώς και τη σελήνη, τον ήλιο κ λαμπρά αστέρια.

 

Τα ονόματα που έχουν δοθεί στα κοσμήματα προέρχονται από πραγματικά ονόματα γυναικών που με ενέπνευσαν στα ταξίδια μου σε διάφορες γωνιές του πλανήτη.

 

Το όνομα του brand προέρχεται από τη θεά Wohpe που στη μυθολογία των Ινδιάνων Λακότα είναι η θεά της ειρήνης και της αρμονίας. Αυτές είναι αξίες που επιθυμώ να τιμήσω μέσω των κοσμημάτων, μαζί με την αυτοαγάπη που είναι πηγή έμπνευσης για κάθε κόσμημα και πιο συγκεκριμένα τα best-selling κολιέ: “I love me, I am enough, and love is the way”.

 

Σε ευχαριστώ για τη προτίμηση σου και εύχομαι να χαρείς τις Wohpe δημιουργίες στο έπακρον!

 

Σου στέλνω όμορφες ενέργειες 💫

Ελένη 💫