Η ιστορία μας

Η Wohpe Jewelry ξεκίνησε στα τέλη του 2016 με την επιθυμία δημιουργίας χειροποίητων κοσμημάτων που θυμίζουν στις γυναίκες την αυθεντική ομορφιά τους.

 

Το όνομα του brand προέρχεται από μια θεά στη μυθολογία των Ινδίανων Λακότα, (ιθαγενής φυλή της Aμερικής). Η Wohpe είναι η θεά της ειρήνης, της αρμονίας, της φιλίας και της ενότητας κ αυτές είναι αξίες που θέλουμε να τιμήσουμε.

 

Στην αρχή, η Wohpe Jewelry ήταν μια προσωπική ασχολία της Λαμπρινής, αυτοδίδακτη σχεδιάστρια χειροποίητων κοσμημάτων που ήθελε να τροφοδοτήσει το πάθος της για τη δημιουργικότητα. Αργότερα τον Μάιο του 2020, ένωσε δυνάμεις με την αδερφή της Ελένη και το χόμπι μετατράπηκε σε επιχείρηση.

 

Κάθε όνομα από τα κοσμήματα της Συλλογής ‘’Άφθονη Αγάπη’’ έχει μια ιδιαίτερη σημασία καθώς προέρχεται από γυναίκες με τις οποίες η Ελένη συνδέθηκε στα ταξίδια της.

 

Η συλλογή, ‘’Redefined’’, δίνει έμφαση στη σπουδαιότητα του επαναπροσδιορισμού της αυθεντικότητας, της αγάπης προς τον εαυτό, της γυναικείας αλληλεγγύης και της ομορφιάς του να είσαι διαφορετικός.

 

Η πιο πρόσφατη συλλογή “Vibrate High”, έχει ως στόχο να συνεισφέρει στη διάθεση της κάθε γυναίκας που παρά τις προκλήσεις της εποχής μας, επιλέγει συνειδήτα να φορά χρώμα κ λουλόυδια, εκπέμποντας ωραίες ενέργειες.

 

Οι δύο αδελφές δημιουργούν μαζί μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα εμπνευσμένα από τη φύση, τα ταξίδια και τον πολιτισμό και με χαρά σας προσκαλούν στο κόσμο τους.

 

Ο στόχος είναι ένας, να τιμηθεί η θηλυκή ενέργεια.